Internet Banking

Belépés EURO-EBANK felhasználóknak

Az Internet Banking szolgáltatással kapcsolatos észrevételeit, bejelentéseit, segítségkérését megteheti a HelpDesk-nél a 06 79 521-000 vagy a 06 21 24-24-510 telefonszámon, vagy az alábbi űrlap kitöltésével!

* Kötelező kitölteni!

A BÁCSKA TAKARÉKSZÖVETKEZET felhívja interneten keresztül bankoló ügyfeleinek figyelmét arra, hogy elektronikus levélben ügyfeleitől a takarékszövetkezet NEM kér személyes-, illetve azonosító adatokat!

Az internetes ügyletek még biztonságosabbá tételéhez az alábbiakban hasznos tanácsokat talál!

 

 

Amennyiben az Euro-eBank szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni, töltse le innen az igényléshez szükséges dokumentumokat, melyek áttanulmányozása után kérjük, szíveskedjen a 2 példányban kitöltött  Felhasználó adatlappal és Szerződéssel az Ön számláját vezető takarékszövetkezeti kirendeltségünket felkeresni!


FELHÍVÁS!

Felhívjuk InternetBank rendszerünket használó ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a Takarékszövetkezet semmilyen formában, sem e-mailben, sem telefonon, sem más elektronikus csatornán nem kér ügyfeleitől személyes adatokat, nem kérik azok pontosítását, egyeztetését a bank elektronikus szolgáltatásaival kapcsolatban, különösen nem jelszót vagy PIN kódot!
Az esetleges adategyeztetések kizárólagos formája a kirendeltségi hálózatunkban személyesen történő egyeztetés.

Amennyiben bármilyen módon, bárki, bármilyen indokkal adategyeztetésre szólítja fel, vagy arra kéri az InternetBank ügyfeleket, hogy jelentkezzenek be a takarékszövetkezet internetes szolgáltatásába egy, általa az e-mailban megadott elérési útvonalon, a Takarékszövetkezet hangsúlyosan kéri, hogy ne tegyék meg ezt és az esetről haladéktalanul értesítsék a számlájukat vezető kirendeltséget, vagy informatikai munkatársunkat az alábbi űrlap segítségével

* Kötelező kitölteni!

A rendszer biztonságának megtartása végett javasoljuk, hogy jelszavaikat havonta/negyedévente változtassák meg, ne tartsák maguknál, illetve olyan helyen, amelyhez valaki könnyen hozzáfér. (Pénztárca, irattárca, irodai fiók, .) Amennyiben úgy ítélik, meg, hogy jelszavuk kitudódott (elveszett, meglesték, .), akkor a lehető leghamarabb cseréljék le azt.
Az Ön biztonsága végett javasoljuk, hogy a bejelentkezésre használt számítógép rendelkezzen aktív, automatikusan, naponta frissülő vírusvédelmi szoftverrel, hogy a vírusfertőzések ellen minél jobban védett legyen. A mai vírusok az adatforgalmat, illetve a jelszavak biztonságát is veszélyeztethetik.
A Bácska Takarékszövetkezet InternetBank rendszerének elérést biztosító weboldal címe: https://www.euro-banking.hu/EuroeBank/loginpage.html, amely SSL titkosítással rendelkezik, a Netlock Kft. által. Ezen weboldal eléréséhez semmilyen körülmény között se használjon e-mailban elküldött linket!
A Weboldalon lévő ikonra kattintva meggyőződhet annak hitelességéről, amely akkor megfelelő, ha a weboldal tulajdonosaként a Takarékszövetkezet informatikai szolgáltatója, az iSAFE Kft. jelenik meg, amely a Hpt. 13/A. § alapján kiszervezés formájában végzi a szolgáltatói tevékenységét.
Amennyiben Weboldalon lévő ikonra kattint és a következő képet látja, akkor a Bácska Takarékszövetkezet InternetBank Weboldalán van:
A kiadott szerver tanúsítvány adatai az alábbi linken tekinthetők meg:

https://www.netlock.hu/index.cgi?tem=ANONYMOUS/ssl_szerver.tem&tid=RkQVRZ1dwinV8aR3LMn_6CGnz

Mielőtt bármilyen érzékeny adatot kiadna magáról, győződjön meg róla, hogy az internetes kapcsolata biztonságos, a cím https-sel kezdődik, és ezt a böngésző jobb alsó részen megjelenő kis lakat is jelzi:

biztonságos, és

nem biztonságos (Internet Explorer esetében).

biztonságos, a lakat zárva, és

nem biztonságos (Mozilla Firefox esetében),

biztonságos, a lakat zárva, és

nem biztonságos (Netscape esetében).

 


Fontos biztonsági figyelmeztetés!

A Magyar Bankszövetség sajtó-kommünikéje:

Az elmúlt időszakban elszaporodtak azok a speciális adathalász és egyéb csalási módszert alkalmazó telefonos támadások, melyek jellemzően mobil telefonos hívásokon keresztül történő megtévesztésen alapulnak. A csalók által véletlenszerűen felhívott potenciális áldozatoknak a csalók a telefonban különböző banki és mobilszolgáltatói nyereményjátékokon nyert jelentős összegű díjakat ígérnek és ennek ürügyén személyes illetve banki adatok (számla és bankkártyaszámok, személyes azonosítók, PIN kódok, stb.) megszerzésére tesznek kísérletet. A csalás részeként az elkövetők sok esetben a nem létező nyeremény átvételének feltételéül különböző összegek rövid időn belüli átutalását, vagy adott számú feltöltős telefonkártya megvételét és adott telefonszámra történő jóvá irattatását kérik a gyanútlan áldozatoktól.

A Magyar Bankszövetség és tagbankjai ezúton is szeretnék ismételten és nyomatékosan felhívni mindenki figyelmét arra, hogy a hitelintézetek soha nem szerveznek olyan típusú nyereményjátékokat, melyek kapcsán ügyfeleiktől telefonon, e-mailen, vagy azokból elérhető internetes honlapokon személyes adatokat, vagy banki azonosítókat kérnének, illetve amelyek kapcsán bármely összeg befizetését vagy átutalását kérnék. Aki ilyen csalárd próbálkozást tapasztal javasoljuk, hogy semmiképpen ne adjon meg semmilyen adatot és az esetlegesen érintett bank ügyfélszolgálatának tájékoztatása mellett tegyen rendőrségi feljelentést.

Magyar Bankszövetség

 

Hírek, újdonságok

2017.06.30

CSOK kalkulátor

Az egykori "szocpol" megújult és CSOK néven sokaknak ad új lehetőséget a családi
otthonteremtésre!

Tudj meg mindent a CSOK-ról, a lakáshitelekről, és használd
kalkulátorunkat a csok.takarek.hu-n!

Tovább a kalkulátorhoz >>

Tovább a TAKARÉK 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel hirdetményünkhöz >>

2015.02.03

KETTŐS BETÉTVÉDELEM

       

2014.04.22

BIZTOSÍTÁS

Border Basic vállalatirányítási rendszer bevezetése a Bácska Takarékszövetkezet részére
Információs technológia fejlesztés a Bácska Takarékszövetkezet részére